Ereleden

Onze ereleden zijn paarden die lange tijd voor de vereniging hebben gelopen en dat inmiddels niet meer doen.

MijnheerMarnix

Mijnheer Marnix

Marnix heeft onze vereniging, en dan met name het 1e team jarenlang gedragen. Er was geen betrouwbaarder paard dan hij. Marnix is voordat hij voltigepaard werd politiepaard geweest en dat kon je merken! Het woord bomproof was voor hem uitgevonden. De verenigign is met hem meegegroeit. We begonnen als basisteam en zijn op zijn rug naar de hoogste klasse gepromoveerd. Marnix heeft ook veel internationale wedstrijden gestart met als hoogtepunt het EK in 2009. Omdat hij zo betrouwbaar was, mochten andere verenigingen ook graag op hem hun wedstrijden doen en zijn er zelfs verschillende buitenlandse solisten op hem gestart. Marnix heeft tot aan zijn 24e jaar voor de vereniging gelopen waarna hij aan zijn welverdiende pensioen mocht gaan genieten.
 Nolan
 
Nolan is bij onze vereniging gekomen toen de solisten echt goed begonnen te worden. Hij is dan ook meteen in het hogere werk gevallen en heeft dat met verve gedaan. Nolan is ons meest ervaren internationale paard. Hij heeft in zijn loopbaan elk jaar aan het EK of WK meegedaan en nooit een stap verkeerd gezet. Ook heeft hij Esther en Carola als duo begeleid, waarbij zij absoluut op hem konden vertrouwen. Het hoogtepunt van Nolan was de wereldruiterspelen in Caen, Frankrijk. Nolan ging het wat rustiger aan doen toen zijn baasje Esther naar Groningen verhuisde. Inmiddels hoeft Nolan helemaal niet meer te werken en is hij weer terug in Callantsoog waar hij heerlijk in het weiland staat.
 Nolan
10154375 553552548078898 872647438313750295 n

Elvis

Elvis was een heel bijzonder paard. Je wist altijd precies of je het wel of niet goed deed op zijn rug, want dat liet Elvis je wel weten! Was je echter lief en zacht met voltigeren dan deed hij het voor je. Wedstrijden vond Elvis niet altijd even leuk. Elvis is veel te vroeg van ons weg gegaan omdat hij na een trap van een ander paard in het weiland niet meer zelfstandig kon opstaan. We moesten hem dan met man en macht omhoog trekken. Zo heeft hij nog een tijdje bij ons gestaan en we hoopten nog dat het alsnog goed kwam maar helaas wilde Elvis op een gegeven moment zelf niet meer verder en hebben we hem moeten laten gaan.

Don Camillo

Milo heeft slechts 2 jaar voor de vereniging gelopen, maar wel op internationaal niveau. Milo scoorde altijd super hoge punten, en ook hij was nergens bang voor. Helaas heeft Milo op een dag zijn nek gebroken in het weiland. We hebben hem nog laten opereren, maar uiteindelijk bleek hij niet te reddennog laten opereren, maar uiteindelijk bleek hij niet te redden.

milo2

 10409037 404265493078646 1232196914568403067 n

Winnetou

Winnetou was een geweldig paardje. Vooral de beginners hielden van Winnetou omdat hij niet zo groot was. Winnetou was geen paard van de vereniging maar was ons ter beschikking gesteld. Na 3 jaar voltige kreeg werd Winnie helaas voor ons verkocht. Winnie gaat nu dus als rijpaard door het leven.