Evenementen

De vereniging heeft een evenementencommissie. Deze commissie organiseert een paar keer per jaar verschillende activiteiten binnen de vereniging voor de leden. Deze activiteiten proberen we elk jaar rond de zelfde tijd te houden.

De volgende activiteiten proberen wij elk jaar terug te laten komen:

Onderlinge wedstrijd
Heel vroeg in het seizoen organiseren we een wedstrijd op de ton, waarbij de leden hun plicht en de nieuwe kuren voor het komende seizoen kunnen laten zien. Lekker warm in de turnzaal, maar wel met een échte jury, zodat je goed kunt zien wat er al goed gaat en wat nog wat aandacht behoeft voordat de echte wedstrijden starten. Leuk, gezellig en erg leerzaam dus!

Stranddag
De stranddag is er om met alle leden van de vereniging wat leuks te doen. Op het strand zullen we spelletjes doen, zwemmen en gezellig wat eten en drinken. Hierdoor leert iedereen elkaar beter kennen buiten het team waarin altijd getraind wordt, maar het is vooral ook erg leuk en gezellig!

Zomerkamp
Met het zomerkamp logeren we bij familie Sneekes op de camping. Het verblijf hiervoor is gratis in ruil voor het verzorgen van de paarden. Tijdens het kamp spelen we spelletjes en trainen we, maar het is vooral ook erg leuk en gezellig! Het kamp is voor alle leden van de vereniging.

Ouderdag
De vereniging wilt graag dat ouders betrokken blijven bij de vereniging en daarom organiseren we één keer per jaar een Ouderdag. De ouderdag is een leuke en gezellige dag voor alle ouders van de leden.

Vriendjes en vriendinnetjesdag
Met de vriendjes en vriendinnetjesdag mogen alle leden één vriendje of vriendinnetje meenemen naar de training. Tijdens deze training leren de vriendjes en vriendinnetjes alles over voltige en mogen ze zelf meedoen. Aan het einde van de training zal er een onderlinge wedstrijd zijn waarin de vriendjes en vriendinnetjes hun kunsten kunnen vertonen die zij hebben geleerd tijdens deze training!

Filmavond
Gezellig met zijn allen even wat anders doen dan trainen. We kiezen een film uit voor alle leeftijden, en natuurlijk komt er veel snoep en drinken op tafel. Kortom gewoon gezellig!
 

 sprong