Lidmaatschap

Als je lid wilt worden van onze vereniging kan je je via het aanmeldformulier op deze website opgeven. We snappen echter dat je eerst nog wat informatie wilt, daarom hieronder alles samengevat. Heb je nog meer vragen kan je die natuurlijk altijd aan je train(st)er stellen!

Tarieven:

- Beginners : €35 per maand

- Wedstrijdgroepen : €35,- per maand

- Duo's en Solisten:  €25,- per maand per training in de week

Wanneer je een aantal trainingen hebt meegedaan kan je er voor kiezen om mee te gaan doen aan wedstrijden. Je moet dan lid worden van de sportbond (KNHS) en een startkaart kopen. Dit kost €20,- tot €55,- per jaar, afhankelijk van de klasse waarin je gaat starten. 

De kosten die gemaakt worden op de wedstrijd (inschrijfgeld, benzinekosten, huur van een stal voor het paard) worden verdeeld over het aantal personen dat naar deze wedstijd gaat.

 

Proefles:
Als je een keer wilt mee doen in een training dan kun je een proefles nemen voor €6,- per keer. Deze les kan je volgen op zaterdag van 10.30 tot 12.30 uur bij manege Noot in Callantsoog. Je mag uiterlijk 3 keer deelnemen aan een proefles waarna je kunt beslissen of je lid wilt worden van de vereniging. We vinden het fijn als je voor een proefles even mailt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zo kunnen de trainers rekening houden met je komst.

Je hebt voor voltige geen speciale spullen nodig, maar een soepele broek waar je makkelijk in kunt bewegen is wel handig. Ook mag je niet met harde schoenen op het paard. We hebben een aantal reserve voltigeschoentjes die je mag lenen. Mocht er echter geen paar zijn dat je past is het handig om twee paar sokken mee te nemen die je over elkaar heen aan kunt trekken, zodat je voeten niet zo koud worden.

 

Rekeningnummer:
Betaling kunnen gedaan worden op rekeningnummer: NL50ABNA0848381157