Duo's

  EC 

Esther en Carola

Esther en Carola zijn eigenlijk voor de lol begonnen met duo te trainen. Dit omdat ze beiden heel hard voor solo aan het trainen waren en ook wel eens wat anders wilden doen. Omdat we met de vereniging naar een kleine wedstrijd zouden gaan hadden ze bedacht dat het leuk zou zijn daar een keer duo te starten. Één training werd eraan besteed en toen werd wedstrijd gestart. En met succes! Een eerste plaats en selectie voor het NK was het gevolg. Toen werd besloten dat er duo gestart zou blijven
worden.
 
Inmiddels starten zij in de klasse ZZ, zijn al 7 jaar Nederlands kampioenen in deze klasse en zijn ook 4x op EK's en WK's gestart en zelfs 3x worldcup! Echt serieus is het nooit geworden. Duo is altijd puur voor de lol gebleven, en meestal werden er na een solotraining gewoon een paar duo-oefeningen uitgeprobeerd. De meiden doen duo puur omdat ze het leuk vinden om samen iets te doen en omdat het niet altijd zo serieus hoeft.

 
       
   Rowena en Yvonne

 Rowena en Yvonne

Rowena en Yvonne zijn nog geen wedstrijden gestart. Ook zij doen allebei solo en vinden het leuk om daarbij nog wat anders te doen.